Fruitluck Gokkasten

Mocht je nog nooit ingezet hebben op de vele Fruitluck gokkasten die online beschikbaar zijn, dan is het wellicht tijd om eens kennis te maken met het brede spelassortiment. Onder de vele gokkasten die je van deze ontwikkelaar kunt spelen zijn namelijk gokautomaten te vinden die rechtstreeks uit het café of fysieke casino zouden kunnen komen. Gezien het feit dat er vele thema’s toegepast worden, maar toch de basis van de gokkasten eigenlijk hetzelfde is, kun je op de Fruitluck automaten heel wat winsten bijeen gaan spelen. Alle elementen die je verwacht van een gokkast zijn aanwezig. Zo zullen er vele knipperende knoppen aanwezig zijn en kun je rechtstreeks op de Fruitluck gokkasten aflezen welke combinaties welk aantal credits op kunnen leveren.

Hellraiser gokkast

De gokkast Hellraiser is wellicht het bekendste spel dat je kunt vinden in de collectie met Fruitluck gokkasten. Deze populaire gokkast wordt dagelijks gespeeld door veel mensen, wat er uiteraard ook toe zal leiden dat er dagelijks een grote groep spelers is die er met winsten vandoor weten te gaan. Als je kijkt naar het uiterlijk van de Hellraiser gokkast wordt je eigenlijk al direct gevangen. Het zijn niet alleen de felle kleuren die het rondom de rollen goed doen, maar ook het bonusspel en de gokfunctie die gebruikt kunnen worden maken spelen op deze gokkast van Fruitluck een waar genoegen.

Double Sixteen

Zoals je aan de naam van de Double Sixteen in het assortiment van Fruitluck gokkasten al kunt aflezen kunnen winsten hier op 16 winlijnen per 4 rollen gewonnen worden. Als je met de hoogste inzet op dit spel gaat spelen kunnen er in totaal maar liefst 32 winlijnen geactiveerd worden om een winst op te behalen. Als je gaat spelen kun je in totaal 8 rollen activeren en prijzen winnen zoals deze aan de rechterzijde in de prijzentabel worden weergegeven. Om het plaatsen van een inzet makkelijker te maken is er bij de Double Sixteen gokkast van Fruitluck per credits die ingezet kunnen worden een startknop aanwezig om de rollen te kunnen laten draaien.

Classic Runner

Deze laatste gokkast die zeker tot de top 3 Fruitluck gokkasten behoort is de Classic Runner. Het uiterlijk van deze gokkast is zeer opvallen, wat waarschijnlijk komt door het feit dat deze zeer sterk lijkt op de Random Runner gokkast. Prijzen kunnen op deze automaat gewonnen worden in een basisspel op 1 winlijn een tijdens een vervolgspel op mar liefst 5 winlijnen. Dit resulteert ertoe dat je bij het spelen van de Classic Runner gokkast altijd voldoende kansen zal krijgen om de winsten mee naar huist te nemen.

Inzetlimieten

Op gokkasten zijn inzetlimieten uiteraard anders als dat dit bij videoslots het geval zal zijn. Op de vele Fruitluck gokkasten wordt doorgaans gespeeld met een basisspel en vervolgspel. Voor beide geldt dat er vaste bedragen gespeeld kunnen worden, maar toch kun je met variabele bedragen aan de slag gaan. Het basisspel zal eigenlijk altijd wel gespeeld worden met 1 credit, wat gelijk zal staan aan een minimale inzet van 10 cent per draai. Daarnaast kun je meer inzetten in de vervolgspellen, waar uiteraard ook hogere prijzen tegenover zullen staan. Hoewel er ook voor het vervolgspel altijd een vaste inzet zal gelden is dit vastgesteld in stappen. In de meeste gevallen kun je dan per stap ook meer in gaan zetten, waarbij bijvoorbeeld meer winlijnen of een bonus actief zullen worden. Een goed voorbeeld zou kunnen zijn dat je een vervolgspel hebt waar je met 5, 10 of 20 credits per rond in kunt zetten. Hierbij is er een maximale inzet van 2 euro, maar kan dus ook met 50 cent of 1 euro gespeeld worden. Inzetlimieten zullen hoe dan ook niet bij iedere gokkast hetzelfde zijn.

Contact opnemen?
Ga naar onze contact pagina.