Skip to main content

Knoppen op Random Runner

Om de Random Runner gokkast op de juiste manier te kunnen spelen is het uiteraard belangrijk om te weten welke spelregels er voor deze gokkast toegepast worden. De gokkast is weliswaar verdeeld in een basisspel van 3 rollen een bovenspel van 3 rollen, maar ook de knoppen die op de gokkast aanwezig zijn hebben stuk voor stukken een eigen functie.

Om jou op de juiste manier te kunnen laten spelen hebben bij alle knoppen op Random Runner hieronder beschreven, zodat je weet welke functie een knop heeft voordat je deze gaat gebruiken.

Start Knop

Rechtsonder op de Random Runner gokkast tref je een groene knop aan met de tekst START daarop weergegeven. Deze START knop is uiteraard de belangrijkste van het spel, om dat je deze dient te gebruiken om de rollen te kunnen laten draaien. Je gebruikt deze groene START knop zowel in het basisspel als voor het draaien van de rollen in het vervolgspel. Je hebt deze knop dus niet nodig om te bepalen welke prijzen er gewonnen kunnen worden.

Autoplay – Speel automatisch

De AUTOPLAY knop die je kunt gebruiken is weergegeven in de vorm van een kaartje. Wellicht ken je het wel dat je met een kaartje tussen de START knop de rollen automatisch kunt laten draaien. Met het AUTOPLAY kaartje dat bij Random Runner aanwezig is kun je net als bij een fysieke gokkast de rollen automatisch laten draaien om winsten te vormen. Door simpelweg op de AUTOPLAY knop te klikken wordt het kaartje bij de START knop gestoken en zal het draaien van de rollen vanaf dat moment verder automatisch verlopen.

Win to credits (naar benedenspel)

Als je in het basisspel aan het draaien bent en een prijs hebt weten te winnen zal de WIN TO CREDITS knop gaan knipperen. Ook de WIN TO WINBANK knop zal actief worden om te gebruiken. Als je de credits die je met je prijs gewonnen hebt aan je basistegoed aan credits toe wilt voegen kun je deze WIN TO CREDITS knop gebruiken. Dit betekend dat je bij een winst van 12 credits met de sinaasappels bijvoorbeeld deze credits bij je basis toegevoegd ziet worden. Als je deze knop eenmaal ingedrukt hebt kun je het opnemen van deze credits uiteraard niet meer ongedaan maken.

Win to winbank (naar bovenspel)

Naast de WIN TO CREDITS knop van Random Runner is de WIN TO WINBANK knop te vinden. Als je een prijs gewonnen hebt kun je deze gebruiken om je credits op de winbank te laten plaatsen, waardoor je later in het vervolgspel kunt spelen voor hogere prijzen. Deze worden beschikbaar als je in het vervolgspel inzetten gaat plaatsen van 5 credits op een totaal van 5 winlijnen.

Hold – Rol vasthouden

Van de HOLD knoppen kun je er 3 vinden bij Random Runner. Iedere rol in het basisspel heeft aan de onderzijde zo’n HOLD knop weergegeven. Met deze rode knop kun je een rol vastzetten als je denkt dat je dezelfde symbolen op de winlijn extra kunt draaien. Na het activeren van de HOLD gebruik je de START knop om niet vastgezette rollen te laten draaien om een winst te gaan vormen.

Reset – Alle holds weer loslaten

De RESET knop is de oranje knop die je naast de HOLDS terug kunt vinden. Als je een rol met een HOLD knop vastgezet hebt, maar je dit ongedaan wilt maken is het mogelijk om de RESET knop in te zetten. De rollen komen zo los en kunnen zo weer allemaal tegelijk gedraaid worden. Deze knop gebruik je wellicht alleen als je een verkeerdere rol vast hebt gezet of als je jezelf bedacht hebt.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Contact opnemen?
Ga naar onze contact pagina.

DMCA.com Protection Status

Copyright 2022