Skip to main content

Netent Gokkasten

Als ontwikkelaar heeft Netent de laatste jaren een flinke naam weten te bouwen, wat vooral komt door het brede assortiment aan spellen dat zij uit hebben gebracht. Bijzonder is dat Netent goed vast weet te houden aan de thema’s die zij voor de gokkasten bedenken, waardoor je altijd de complete spelervaring kunt genieten bij iedere draai.

Door de jaren heen zijn er natuurlijk heel wat verschillende Netent gokkasten bij het online casino beschikbaar gekomen.

Onderstaand hebben wij een aantal populaire spellen voor je neergezet en beschreven. Zo weet jij als je één van deze spellen kiest wat de bedoeling is en hoe je tot een winst kunt gaan komen.

De Beste Gokkasten gemaakt door NetEnt

Starburst gokkast

Inzetten worden bij het spelen van de Starburst gokkast geplaatst op 5 rollen. Op deze rollen kun je verschillende diamanten als symbolen aantreffen en op de achtergrond zal je zien dat er heel wat sterren in de ruimte rondzweven.

Winsten kunnen bij Starburst behaald worden met alle voorkomende symbolen. Op deze Netent gokkast kun je winnen op 10 winlijnen, waarbij combinatie van zowel links naar rechts als rechts naar links gedraaid mogen worden. Een bijzondere functie bij deze Starburst onder de Netent gokkasten is dat je uitschuivende Wild symbolen kunt treffen.

Draai je een Wild ster, dan wordt de hele rol als Wild bedekt en blijf deze maximaal 3 rondes staan zolang er nieuwe Wilds gedraaid worden. Dankzij de Wilds kunnen combinaties eenvoudiger gevormd worden, waarmee dit spel garant zal staan voor verhoogde kansen op winst.

Twin spin gokkast

De Twin spins gokkast is uit het assortiment van Netent gokkasten ook één van de populairdere spellen. Naast de diamanten die je hier als symbolen kunt draaien zijn er ook bekende fruitsymbolen aanwezig waar winsten mee behaald kunnen gaan worden. Het bijzondere van de Twin Spin gokkast is dat je hier geen prijzen kunt vormen op winlijnen, maar dat er gespeeld wordt met winmanieren.

Door zoveel mogelijk soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen te draaien kan een prijs dan ook uitgekeerd worden. In totaal zijn er bij de Twin Spin 243 winmanieren aanwezig om tot een prijs te kunnen komen.

Net als bij de Starburst is ook bij dit spel onder de Netent gokkasten gebruik gemaakt van een Wild symbool. Deze kan andere symbolen vervangen om combinaties alsnog compleet te maken en uit te laten keren.

Steamtower gokkasten

De Steamtower gokkast is in het spelaanbod van Netent gokkasten beschikbaar gemaakt sinds het begin van 2015. Deze gokkast is zeer zeker bijzonder door de vernieuwende grafische effecten en geluiden die voor het spel gebruikt zijn.

Als je online Steamtower wilt gaan spelen kom je in een soort van sprookje terecht. Een prinses zit namelijk al jaren in de toren opgesloten en jouw doel zal zijn om haar door de rollen te laten draaien te gaan redden. Deze Steamtower is net als vele andere Netent gokkasten goed gevuld met extra kansen op het behalen van een winst. Je kunt daarbij rekenen op 2 typen Wild symbolen, maar ook een tiental free spins waar gratis prijzen mee behaald kunnen worden.

Als je tijdens het draaien van de rollen bij deze Steamtower gokkast een niveau weet te stijgen kun je rekenen op een vermenigvuldiger. De maximale vermenigvuldiging die voor de prijzen uitgekeerd kan worden komt bij deze Netent gokkast uit op maar liefst 7 keer!

Inzetlimieten Netent gokkasten

Als je op de Netent gokkasten gaat spelen moet je natuurlijk zelf een inzet plaatsen. Inzetten worden geplaatst op basis van verschillende muntwaardes, waarbij je binnen de limieten zelf een bedrag vast kunt stellen. Doorgaans worden de slots minimaal met 1 cent per draai gespeeld en kunnen inzetten oplopen tot wel een paar honderd euro per draai.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Contact opnemen?
Ga naar onze contact pagina.

DMCA.com Protection Status

Copyright 2022