Skip to main content

Random Runner Spelregels

De Random Runner gokkast is één van de vele bekende fruitautomaten die wellicht ook al eens in het café of bij een speelhal bent tegengekomen. Niet alleen kun je deze oude bekende Random Runner gokkast fysiek spelen, maar inzetten op een online replica van dit spel is zeer zeker mogelijk. Als je de Random Runner online wilt gaan spelen kun je dit op 2 verschillende manieren doen.

Je kunt gaan spelen voor geld of gratis inzetten gaan plaatsen. Hoe dan ook, voor welke manier van inzetten dan ook is het wel belangrijk om te weten hoe de Random Runner spelregels uitgevoerd dienen te worden en hoe jij op deze populaire gokkast tot een winst kunt gaan komen.

Let op: De spelregels van Random Runner kunnen per spelprovider verschillen. Bekijk dus altijd de spelregels van het spel waarop jij je geluk beproeft.

Random Runner basisspel

Het basisspel van Random Runner wordt gespeeld met slechts 1 credit per draai. Deze credit heeft een waarde van 10 cent en staat altijd vast. Als je het basisspel gaat spelen doe je dit op de onderste 3 rollen van het spel. Op iedere rol zijn 3 symbolen aanwezig, die je wellicht ook al zal herkennen van andere fruitautomaten.

Het Basisspel bij een variant van de Random Runner

Met de fruitsymbolen die je kunt draaien zijn verschillende winsten te behalen. Hiervoor heb je op de 3 rollen 1 winlijn beschikbaar, die je in het midden van de rollen terug zal kunnen vinden. Echter moeten niet alle symbolen in een combinatie op de winlijn komen te staan. Voor de kronen die je kunt draaien geldt namelijk dat deze op willekeurige posities van de rollen mogen komen te staan om een prijs op te leveren.

Voor 3 willekeurige kronen wordt er een vaste prijs uitgekeerd van 20 credits. Alle credits die je tijdens het basisspel wint kunnen naar de winbank gezet worden. Als deze daar terecht gekomen zijn kun je uiteindelijk terecht komen in het vervolgspel, waar je meerdere kansen zult krijgen op het behalen van een winst.

Hold functie basisspel

Tijdens het basisspel van de Random Runner gokkast is het mogelijk om gebruik te maken van een HOLD functie.

Voor iedere rol is het mogelijk om de HOLD knop in te drukken, waarmee je de betreffende rol vast kunt zetten. Nadat je dit gedaan hebt kun je ervoor kiezen om de rollen nog een keer te laten draaien. De niet draaiende rol kan zo alsnog met extra gelijkwaardige symbolen op de winlijn aangevuld worden om alsnog een prijs uit te kunnen keren. Wil je de HOLD functie ongedaan maken, dan kun je de RESET knop hiervoor uitstekend gebruiken.

Vervolgspel Random Runner gokkast

Inzetten die je tijdens het vervolgspel van de Random Runner gokkast wilt plaatsen worden altijd gespeeld vanaf de winbank. De inzet die je doet wordt daarbij verminderd met 1 credit, omdat deze van je basistegoed aan credits ingehouden zal worden.

Aangezien je bij het vervolgspel speelt met 5 credits per draai, worden er 4 credits van de winbank afgehaald en 1 credit van je basistegoed.

Het Bovenspel op een variant van de Random Runner gokkast

Met de 5 credits die je speelt in het vervolgspel zijn hogere kansen op winst te behalen. Dit komt, omdat er gespeeld wordt op 5 winlijnen om combinaties te kunnen vormen, waardoor je dus hogere kansen op winst kunt genieten. Bovendien zijn uitbetalingen die voor symboolcombinaties gegeven worden ook stukken hogere en worden prijzen van meerdere winlijnen bij elkaar opgeteld.

Prijzentabellen

Voor zowel het basisspel als het vervolgspel zijn er bij de Random Runner gokkast prijzentabellen aanwezig. De prijzentabel van het basisspel kun je vinden boven en rechts van de rollen. Per symboolcombinatie die gedraaid wordt staat weergegeven welke credits er gewonnen zullen worden.

De prijzen passen zich automatisch aan wanneer de inzet wordt verhoogd of verlaagd. De prijzentabel licht automatisch op wanneer het onder- of bovenspel actief is.

Daarbij moet de kanttekening gemaakt worden dat er bij 1 kers op rol 1 een automatische gokfunctie actief zal worden om te bepalen of je wel of niet 4 credits zal winnen. De verhoogde prijzen in het vervolgspel zijn terug te vinden in de prijzentabel aan de rechterzijde van de rollen. Je ziet hierin direct dat alleen combinaties van 3 soortgelijke symbolen op een winlijn de prijs kunnen gaan verzorgen.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Contact opnemen?
Ga naar onze contact pagina.

DMCA.com Protection Status

Copyright 2022