Skip to main content

Yggdrasil Gokkasten

Ondanks dat mensen denken dat Yggdrasil Gaming als ontwikkelaar achterloopt is dit toch niet helemaal waar. Het spelaanbod mag dan niet groter zijn als dat van vele andere ontwikkelaars, maar alle Yggdrasil gokkasten die je momenteel online kunt spelen zijn wel zeer zeker de moeite waard zijn om je inzetten op te plaatsen.

Dat het aanbod aan spellen voor het oog achterloopt heeft alles te maken met de kwaliteit die Yggdrasil af wil leveren.

Kwantiteit is voor het aanbod van deze producent niet belangrijk, maar juist kwaliteit is iets waar zij veel waarde aanhechten. Bovendien vindt de ontwikkelaar dat alle Yggdrasil gokkasten juist voor iedereen beschikbaar zouden moeten zijn en heeft daarvoor ook een mobiel casino assortiment ontwikkeld. Je kunt de Yggdrasil gokkasten gratis spelen met virtueel geld als je een spel nog niet kent, maar uiteraard ook voor geld als je direct voor het behalen van een winst mee wilt kunnen spelen.

De Beste Gokkasten gemaakt door Yggdrasil Gaming

Dark Joker Rizes

De Dark Joker Rizes videoslot is in het assortiment aan Yggdrasil gokkasten één van de meest recentere spellen die gespeeld kunnen worden. Als je op deze gokkast in gaat zetten wordt gespeeld op basis van een thema dat zich afspeelt in de onderwereld.

Bij het laden van dit spel zal het thema uiteraard direct duidelijk worden en wordt deze bovendien versterkt door de grafische effecten en geluiden die op deze gokkast gebruikt zijn. Het bijzondere dat je bij Dark Joker Rizes kunt vinden is dat er Mystery prijzen gewonnen kunnen worden met de joker symbolen. Voor alle aantallen jokers die je draait betekend dit een maximaal prijs van 6000 credits. De minimale prijs is wel afhankelijk van het aantal jokers dat op de Dark Joker Rizes rollen gedraaid wordt.

Jokerizer

Naast alle fruitsymbolen die je bij de Jokerizer gokkast kunt draaien zijn het de jokers die hier toch het verschil zullen moeten maken. Onder het aanbod aan Yggdrasil gokkasten is Jokerizer ook een populair spel, waar bovendien al heel wat spelers een winst op hebben weten te behalen.

Als je Jokerizer gaat spelen doe je dit op 5 rollen. Hierop zijn 5 winlijnen aanwezig, waarop jouw doel is om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te laten verschijnen. Worden er tijdens het draaien van de rollen jokers afgebeeld, dan kun je mystery winsten met deze jokersymbolen uitgekeerd krijgen. Dit betekend dat een prijs niet vooraf bepaald is, maar willekeurig binnen een marge kan worden uitbetaald. Net als bij Dark Joker Rizes is er een maximaal aantal van 6000 credits als Mystery prijs op deze Jokerizer te behalen.

Draglings

Vergelijkbaar met de vele gokkasten van Netent is het spel Draglings uitgerust met vele extra’s om de kansen op winst te verhogen. Als je op dit spel gaat spelen kun je bijvoorbeeld al rekenen op 3 verschillende soorten Wild symbolen. Met deze Wilds kunnen andere symbolen vervangen worden, waardoor winsten eenvoudiger behaald zullen kunnen worden. Naast de Wild symbolen zijn er met 5 free spins symbolen bij Draglings bovendien ook nog eens 20 free spins te behalen!

Inzetlimieten Yggdrasil gokkasten

Om het spelassortiment bereikbaar te houden voor iedereen is er niet alleen rekening gehouden met online en mobiel gokken, maar ook met de inzetlimieten die bij de spellen aanwezig zijn. Als je in wilt gaan zetten kun je met zowel lage als hoge inzetten op de Yggdrasil gokkasten van start gaan.

Heb je weinig geld om in te zetten of wil je gewoon niet al te veel risico nemen? Inzetten kunnen op de Yggdrasil gokkasten al geplaatst worden vanaf 1 cent per draai. Wil je met hogere inzetten aan de slag gaan, dan kunnen we de inzetlimieten bij deze spellen wel vergelijken met die van de Netent gokkasten. Inzetten kunnen namelijk ook op Yggdrasil gokkasten geplaatst worden tot wel een paar honderd euro per speelronde.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Contact opnemen?
Ga naar onze contact pagina.

DMCA.com Protection Status

Copyright 2022